Beskytt hytta eller boligen din mot frostskader

5. januar 2024 av
Antonio Letelier

Høysesong for frosne rør

I perioder med mye snø, sprengfrost og vinterstemning, er det ventet høysesong for frostskader på både hytter og boliger. De største årsakene til dette er at man enten har glemt å stenge hovedstoppekranen når man forlot boligen for en lengre periode eller at det ikke er nok va​rme på til å holde rom med rørinstallasjoner frostfrie.
Hvert år opplever tusenvis av hytter og bolige ødeleggende vannlekkasjer på grunn
av fryste rør. Med Waterguard+ har vi tatt høyde for dette problemet ved å legge inn frostovervåkning på systemet og stenge vannet dersom det er risiko for frosne rør.

Forebygging er nøkkelen

Frostskader er en uønsket gjest. Forsikringsselskaper, som Gjensidige advarer om konsekvensene av utilstrekkelig varme i rom med vannrør. Temperaturen må holdes på et nivå som forhindrer at rør fryser og potensielle lekkasjer. Waterguard+ forebygger denne risikoen ved å overvåke og automatisk
regulere temperaturen og luftfuktigheten. Systemet stenger også umiddelbart vanntilførselen, beskytter rørene dine og forhindrer større skader.

Les Gjensidige sine tips om forebygging av frostskader.

En historie om tap og forebygging

En hytteeiers hjerteskjærende opplevelse etter en frostskade på hytta er
en påminnelse om hvor viktig forebygging er. Skader på vannledninger og
tilknyttet utstyr, som dusjkabinett, blandebatteri og oppvaskmaskin, førte
til store tap. Waterguard+ kunne ha forhindret denne skaden ved å
kontrollere temperaturen og stenge vannet.

Forsikring vs. realitet

Å være forsikret betyr ikke alltid at du er fullt ut beskyttet mot frostskader.
Forsikringsselskapene kan begrense erstatningen ved en skade, for eksempel dersom frostskadene kunne ha vært unngått. Med Waterguard+ får du overvåket temperatur fare for lekkasje, som gir deg og forsikringsselskapene større kontroll og trygghet.

Waterguard+ er ikke bare et produkt; det er en investering i sikkerheten
til hjemmet ditt. Med moderne teknologi som beskyttes rørene dine og kan du nyte vinteren uten å bekymre deg for skader.


Beskytt boligen din - Invester i Waterguard+

En kald vinter kan være en utfordrende tid for hus og hytter, men med
Waterguard+ får du bedre oversikt. Forebygging av frostskader er en god løsning som sikrer at hytta eller boligen din din blir ekstra beskyttet i vinterkulden. Investér i Waterguard+ i dag og beskytt hjemmet ditt mot de ubehagelige overraskelsene vinteren kan bringe med seg.

Se Waterguard+ for fritidsboliger og hytte her

Abra + Waterguard

Abra er et innovativt økosystem som tilbyr en sømløs integrasjon av en rekke funksjoner for økt sikkerhet og komfort i hjemmet. Dette inkluderer vann- og frostsikring, brannsikring, energistyring, termostatstyring og elbillading. Alt dette er integrert i Abra-økosystemet for en komplett løsning, tilpasset ulike typer boliger, inkludert eneboliger, leiligheter og hytter. 

Waterguard+ er integrert i Abra økosystem, og med Abra appen får du varsel på telefonen samtidig som den stenger vanntilførselen i boligen. 

Les mer om hvordan Abra og Waterguard henger sammen

Share this post
Arkivert