Waterguard+: Beskytt deg mot fuktskader når vinteren nærmer seg

Hvordan Abra beskytter hjemmet ditt mot fukt- og frostskader
25. oktober 2023 av
Waterguard+: Beskytt deg mot fuktskader når vinteren nærmer seg
Magnus Schilling

Nå nærmer vi oss de kaldere månedene, og huseiere står ofte overfor en fryktet kombinasjon: fuktighet og frostskader. Disse problemene oppstår på grunn av forskjellige faktorer, inkludert svingende temperaturer, som kan forårsake kondens i områder som ikke er tilstrekkelig ventilert, og frost, som kan føre til at rør fryser og deretter sprekker.


Een av oss på Fell Tech-teamet opplevde nylig nytten av tidlig deteksjon førstehånds. 
Et potensielt fuktighetsproblem ble identifisert tidlig, noe som forhindret betydelig skade og dyre reparasjoner med hjelp av Waterguard+.


Forstå trusselen

Fukt
  • Kan hope seg opp i dårlig ventilerte områder, noe som over tid kan føre til mugg og strukturell skade.


Luftfuktighet
  • Høye nivåer, spesielt i de kalde månedene, kan føre til kondens på vinduer, vegger og i loft, noe som potensielt kan forårsake treverksråte og andre skader.
Frost
  • Når temperaturen faller, kan vann i rør fryse. Når vann fryser, utvider det seg, noe som kan få rør til å sprekke.

Løsningen: Waterguard+, en integrert del av Abra


Abra's WaterSensor+ er ikke bare en hvilken som helst sensor; det er en omfattende løsning for huseiere som beskytter mot vannskader, farlig fuktighet og frost.


Den trådløse WaterSensor+ kombinerer tre kritiske funksjoner:


Vann & Lekkasjedeteksjon
  • WaterSensor+ kan oppdage vann, spesielt gunstig i områder utsatt for lekkasjer, som på kjøkkenet eller badet og i kjellere.


Temperaturovervåking
  • Ved å spore omgivelsestemperaturene sikrer sensoren at områder utsatt for frost er tilstrekkelig oppvarmet og isolert.


Fuktighetssporing
  • Enheten overvåker konstant fuktighetsnivåene i luften, og varsler huseiere om potensielle problemer før de eskalerer.


Laget for fleksibilitet fungerer WaterSensor+ på batteristrøm, noe som gjør at den fritt kan plasseres på gulvet, veggen, bokhyllen eller til og med inne i en sjakt for å overvåke fuktighet og temperatur. For hjem som krever bredere dekning, kan WaterSensor+ sitt deteksjonsområde utvides med Sensor Tape når den plasseres i en brakett, noe som sikrer at et større område sikres mot dyre skader. Videre gir braketten mulighet for ekstern strømforsyning i stedet for batteristrøm.


Ved å kommunisere sømløst med Linkbox+ via vår proprietære trådløse protokoll, WiMEA, går WaterSensor+ i aksjon ved første tegn på problemer. Ved en lekkasjealarm lukker Linkbox+ umiddelbart ventilene og varsler huseiere gjennom lyd, lys og et push-varsel i Abralife-appen.


Een enkelt Linkbox+ kan styre opptil 50 WaterSensor+ enheter, noe som sikrer omfattende dekning og beskyttelse selv for de største hjemmene.


Share this post
Arkivert