Planlegging

Waterguard+ som integrert del av Abra gir deg som utbygger og installatør uendelige muligheter.

For deg som proff

Nå erstatter vi infrastrukturen i Waterguard med kjernen i en smart infrastruktur for alle boliger, Linkbox+. Dette betyr at omtrent 2/3 av alle nye boliger vil få dette systemet installert og klargjort for bruk fra høsten 2023. Som utbygger eller installatør gir dette deg en unik mulighet til å tilby løsninger og tjenester til dine kunder til en brøkdel av prisen sammenlignet med andre smarthjem-løsninger.

Bygg videre på infrastrukturen som allerede skal integreres i dine prosjekter, og tilby kundene dine en mer kostnadseffektiv og praktisk løsning.

Les mer om Abra for proff

Last ned beskrivelse av Abra som integrert del av Waterguard+

Vi har samlet informasjon om hvordan nye Waterguard+ leveres med Abra, og fordelene det nye systemet har for deg som profesjonell utbygger eller installatør.

Trykk her for å laste ned PDF

Waterguard+ tilfredsstiller kravene til BREEAM 

I henhold til BREEAM-NOR og BREEAM In-use i delkapittel WAT, leveres med EPD og er kortreist produsert i Norge og SverigeI tillegg er det mulig å oppnå BREEAM-poeng på energikapittel ENE ved installasjon av Waterguard+ med energisystemer støttet på Abra-plattformen.

Med økende søkelys på bærekraftig produksjon og miljøavtrykket som et produkt etterlater i løpet av sin livssyklus har det blitt stadig viktigere å samle dokumentasjon rundt disse problemstillingene på en pålitelig og standardisert måte. Derfor leverer vi EPD på våre produkter.

Våre produkter er kompatible med RoHS og REACH direktivene, og med nordisk produksjon har vi en "no-bullshit" holding til at vi faktisk etterlever å ha en så bærekraftig og miljøvennlig produksjon som mulig.

La oss hjelpe deg å planlegge ditt neste prosjekt med Waterguard+

Våre rådgivere er klare til å hjelpe deg. Vi bistår med planleggingen, slik at du kan maksimere verdien i prosjektet ditt.

Legg igjen din kontaktinformasjon, vi tar kontakt!

Planlegg med én løsning

Planlegging for 

Enkeltbolig

De fleste huseiere vil ha full overvåking av alle eksponerte områder i et frittstående hus.

Les mer om løsninger for enkeltbolig her

Planlegging for

Borettslag og næringsbygg

De fleste huseiere vil ha full overvåking av alle eksponerte områder i et frittstående hus.

Les mer løsninger for flerbolig her

Oppgrader fra Waterguard til Waterguard+

Originalen ble akkurat smartere

Les mer om oppgradering av Waterguard