Montering for flerbolig

Med Waterguard+ har vi gjort det til en lek å installere for deg som rørlegger. 

Løsningsbeskrivelse for Waterguard+ installert i hovedinntak for leiligheter med fellesanlegg

Vår anbefalte løsning for lekkasjesikring av leiligheter og boenheter med felles varmtvannsanlegg er å installere Waterguard+ på boligens hovedinntak for kaldtvann og varmtvann. Dette gir en gunstig og effektiv totalsikring av boligen med mulighet for ekstra funksjonalitet for overvåking av temperatur og luftfuktighet med trådløse sensorer. Løsningen kvalifiserer også til rabattert boligforsikring hos ditt forsikringsselskap. De fleste boliger bygget etter juli 2018 har lekkasjesikring på boligens vanninntak.


Installasjon

To ventiler monteres på hhv. kaldt- og varmtvannsinntaket og knyttes til sentralenheten (Linkbox+). Deteksjon av vann skjer ved hjelp av sensortape tilkoblet sentralenhet og/eller trådløse sensorer. Ventilene vil automatisk stenge vanntilførselen ved signal og systemet varsler boligeier umiddelbart med lyd, lys og push-varsel i Abralife-appen.Klikk her for detaljert installasjonsveiledning

Installasjonsmanualer og produktdata

Vi har samlet alt du trenger å vite om Waterguard+ på en splitter ny support og dokumentasjonsportal - der du også kan chatte med oss om du har ytterligere spørsmål.

Gå til supportportalen

SINTEF- og FG-godkjent

SINTEF Byggforsk bekrefter at Waterguard lekkasjestoppere tilfredsstiller krav til produktdokumentasjon gitt i Plan- og Bygningsloven og tilhørende Forskrift om tekniske krav til byggverk (TEK 17). I tillegg er våre produkter SP-godkjent i Sverige.

Les mer om forskrifter og krav her

Oppgrader fra Waterguard til Waterguard+

Originalen ble akkurat smartere

Les om oppgradering av Waterguard