Waterguard+ for enkeltboliger

Automatisk lekkasjesikring for ditt hjem

waterguard pluss 

Lekkasjesikring for privatboliger

Wateguard+

I 30 år har vannstopperen Waterguard sikret norske hjem mot vannskader. Nå har vi integrert Waterguard i Abra, dermed får du varsel på mobil samtidig som hjemmets vanntilgang stoppes.

Bestill Water​guard+ her

Hvorfor velge Waterguard+

Waterguard+ er ikke bare et pålagt system via teknisk forskrift, men også en nøkkel til et bredere økosystem for smartfunksjonalitet via Abra. 

Waterguard støtter bærekraftskrav og sikrer Breeam-klassifisering for bygningssertifisering. Ved uforutsette hendelser aktiveres systemet, og du varsles umiddelbart, slik at du kan føle deg trygg, uavhengig av hvor du er.

Automatisk
lekkasjesikring
dråpe ikon

Beskytter mot vannskader ved å automatisk stenge av vannet ved lekkasje. Ved uventede hendelser, varsler systemet deg umiddelbart.

Sikring mot frost og fuktighet
termostat ikon

Beskytter mot frostskader og fuktighet ved å overvåke temperaturen og luftfuktigheten. Ved fare for frost, stenger systemet automatisk vanntilførselen.

Styring av vanntilførsel


vanntilførsel ikon

Kontrollerer vanntilførselen enkelt og effektivt via en dedikert app. Med noen få trykk kan du åpne eller stenge vannet, uansett hvor du er.

Fjernstyring
via App
app ikon

Overvåker og styrer enhetene i hjemmet ditt via Abralife-appen. Med Waterguard+ kan du raskt reagere på varsler, lage rutiner og justere innstillinger, uansett hvor du befinner deg.

Rabatt på bygg og boligforsikringen
sikkerhet ikon

Spar penger på bygg- og boligforsikringen ved å installere skyoppkoblet Waterguard+. Forsikringsselskaper verdsetter økt sikkerhet og gir deg rabatt for ditt proaktive valg.

Oppgrader fra Waterguard til Waterguard+

Originalen ble akkurat smartere

Les om oppgradering av Waterguard

Waterguard+ installert på baderom og toalettrom

Vannsensorer er avgjørende for å oppdage og forhindre potensielle vannskader i toalett- og baderomsområder. Waterguard+ kan bidra til å beskytte ditt toalett- og baderom mot kostbare vannlekkasjer og skader. Uansett om du har en innebygd sisterne, et toalettrom uten sluk, eller andre spesielle behov, vil denne artikkelen veilede deg gjennom prosessen med å sikre ditt toalett- og baderom mot uønskede vannhendelser.

Les mer om løsning for baderom og toalett​​​​

barn i badekar
familie ved middagsbord

Waterguard+ installert på kjøkkenet

Waterguard+ er godt egnet for deteksjon av vannlekkasjer på kjøkken med automatisk avstenging av kjøkkenets vanntilførsel. Et moderne kjøkken har mange vannkoblinger (vask, oppvaskmaskin, kjøleskap, kaffemaskin mm.) og er sårbart for lekkasjer og vannsøl. Uten sluk og membran kan en lekkasje føre til skader på gulv, vegger og kjøkkeninnredning.

Les mer om løsning for kjøkken​​​​

Waterguard+ installert på hovedinntak

Vår anbefalte løsning for sikring av eneboliger, rekkehus og leiligheter uten fellesanlegg er å installere Waterguard+ på boligens hovedinntak for kaldtvann med trådløse sensorer plassert ut etter behov. Dette gir en gunstig og effektiv totalsikring av boligen, samt ekstra funksjonalitet for overvåking av temperatur og luftfuktighet. Løsningen kvalifiserer også til rabattert boligforsikring hos ditt forsikringsselskap. De fleste boliger bygget etter juli 2018 har lekkasjesikring på boligens hovedinntak.

Les mer om løsning for hovedinntak​​​​

waterguard montering

Abra er en ny standard

Fra 2023 installeres Abra med Waterguard+ i mer enn 60.000 boliger hvert år - sjekk om ditt hjem har Abra!

Last ned Abralife, og ha oversikt med det viktigste i hjemmet ditt.