Waterguard+ for fritidsbolig og hytte

Lekkasjesikring for fritidsbolig og hytte

Waterguard+ og Abra setter en ny standard for lekkasjesikring og trygghet for fritidsboliger. Overvåk hytta fra hvor som helst og få varsel om uønskede hendelser på mobilen. 

Waterguard+ tilbyr et avansert system for vannsikring som overvåker potensielle lekkasjer og reagerer raskt for å forhindre skader. Abra-systemet gir deg muligheten til å fjernstyre og overvåke hyttas vannsystem via en app på din smarttelefon, noe som er ideelt for hytteeiere som ikke alltid kan være på stedet. 

Kombinasjonen av disse to systemene gir en omfattende og brukervennlig løsning for å holde hytta trygg og tørr, uansett hvor du befinner deg.

Automatisk
lekkasjesikring

Beskytter mot vannskader ved å automatisk stenge av vannet ved lekkasje. Ved uventede hendelser, varsler systemet deg umiddelbart.

Sikring mot frost og fuktighet

Beskytter mot frostskader og fuktighet ved å overvåke temperaturen og luftfuktigheten. Ved fare for frost, stenger systemet automatisk vanntilførselen.

Styring av vanntilførsel


Kontrollerer vanntilførselen enkelt og effektivt via en dedikert app. Med noen få trykk kan du åpne eller stenge vannet, uansett hvor du er.

Fjernstyring
via App

Overvåker og styrer enhetene på hytta via Abralife-appen. Med Waterguard+ kan du raskt reagere på varsler, lage rutiner og justere innstillinger, uansett hvor du befinner deg.

Rabatt på forsikring

Spar penger på forsikringen ved å installere skyoppkoblet Waterguard+. Forsikringsselskaper verdsetter økt sikkerhet og gir deg rabatt for ditt proaktive valg.

Hovedinntak på hytta

Vår anbefalte løsning for sikring av fritidsboliger og hytter uten fellesanlegg er å installere Waterguard+ på boligens hovedinntak for kaldtvann med trådløse sensorer plassert ut etter behov. Dette gir en gunstig og effektiv totalsikring av hytta, samt ekstra funksjonalitet for overvåking av temperatur og luftfuktighet. 

Les mer om løsning for hovedinntak​​​​

Kjøkken på hytta

Waterguard+ er godt egnet for deteksjon av vannlekkasjer på kjøkken med automatisk avstenging av kjøkkenets vanntilførsel. Enten hytta har et moderne kjøkken med flere vannkoblinger (vask, oppvaskmaskin, kjøleskap, kaffemaskin mm.) eller et mindre kjøkken, er det sårbart for lekkasjer og vannsøl. Uten sluk og membran kan en lekkasje føre til skader på gulv, vegger og innredning.

Les mer om løsning for kjøkken​​​​

Baderom og toalett på hytta

Vannsensorer er avgjørende for å oppdage og forhindre potensielle vannskader i toalett- og baderomsområder. Uansett om du har en innebygd sisterne, et toalettrom uten sluk, eller andre spesielle behov, kan Waterguard+ bidra til å beskytte ditt toalett- og baderom mot kostbare vannlekkasjer og skader.

Les mer om løsning for baderom og toalett​​​​

Ønsker du å få installert Waterguard+ på hytta?

Vi har egne Waterguard sertifiserte rørleggere som hjelper deg å installere Waterguard+.

Finn en rørlegger i nærheten av din fritidsbolig eller hytte, eller kontakt kundesupport for hjelp. 

Finn rørlegger her

Installasjonsmanualer og produktdata

Vi har samlet alt du trenger å vite om Waterguard+ på en splitter ny support og dokumentasjonsportal - der du også kan chatte med oss om du har ytterligere spørsmål.

Gå til supportportalen

Oppgrader fra Waterguard til Waterguard+

Originalen ble akkurat smartere

Les om oppgradering av Waterguard