Waterguard lanserer Waterguard+: Neste generasjons vannsikring

Smart vannlekkasjesikring nå integrert i Abra Økosystemet - mange muligheter for sluttkunde og installatør!
1. oktober 2023 av
Waterguard lanserer Waterguard+: Neste generasjons vannsikring
Cato Sandstrand

I over 30 år har Waterguard vært en ledende aktør i det norske markedet, med sitt innovative vannstopper-system. Med over 500 000 installerte enheter har Waterguard demonstrert sin effektivitet og betydning i å beskytte norske hjem og hytter mot vannskader. Nå tar vi enda et steg videre ved å introdusere Waterguard+. 


Waterguard+ er en revolusjonerende løsning som ikke bare stopper vannet ved lekkasje, men også gir varsling på mobil og integrerer med Abra for en komplett vannsikring av boligen. Dette gir norske huseiere en ekstra beskyttelseslag og en forbedret brukeropplevelse.


Integrasjonen av Waterguard i Abra økosystemet innebærer at Waterguard+ nå er fullt integrert med Abra, som er et helhetlig og enkelt styringssystem for boliger. Denne integrasjonen kommer med Linkbox+, som er en del av Waterguard+ og fungerer som en bro mellom ulike enheter og funksjoner i Abra økosystemet. Det muliggjør sky-til-sky integrasjon gjennom AbraOS og kommunikasjon med IoT-enheter via Linkbox+, slik at brukerne kan ha en sømløs opplevelse med vannsikringssystemet i sammenheng med andre smarte funksjoner som Abra økosystemet tilbyr​, les mer her.

En av de viktigste egenskapene ved Waterguard+ er dens kompatibilitet. De som allerede har et Waterguard-system, kan enkelt oppgradere til Waterguard+ uten behov for å bytte ventil. Overgangskabelen fra Linkbox+ til eldre typer ventiler, som har vært levert med alle Waterguard-enheter tidligere, er inkludert i startpakken. Dette gjør det enkelt og kostnadseffektivt å dra nytte av de nye og forbedrede funksjonene.


I tilfelle en vannlekkasje, stopper Waterguard+ automatisk vanntilførselen og sender samtidig en varsling til brukerens mobiltelefon. Dette gir beboerne en umiddelbar beskjed og muligheten til å handle raskt for å forhindre større skader på boligen. 

Denne helhetlige løsningen gir flere fordeler for både borettslag og individuelle boligeiere. Risikoen for vannskader og potensielle reparasjonskostnader reduseres, og forsikringspremiene kan bli lavere som et resultat av bedre sikring mot vannlekkasjer. 

Dette kan bidra til betydelige økonomiske besparelser på lang sikt. I tillegg til de økonomiske fordelene, bidrar Waterguard+ og Abra til økt trygghet og komfort for beboerne. Med den umiddelbare varslingen og rask respons ved lekkasje, kan du føle deg trygg på at hjemmet ditt er godt beskyttet mot vannskader – selv når du ikke er til stede. 

Waterguard+ er også en miljøvennlig løsning. Ved å redusere CO2-avtrykket og avfallet generert av vannlekkasjer, lever vi opp til vår misjon om å skape bærekraftige og energieffektive løsninger for norske boligeiere. Waterguard+ gir deg BREEAM poeng i prosjekter, både innen vann og potensielt innen energi om styringssystemer på Abra samtidig legges inn i prosjekter, les mer her.


Hvis du allerede har et Waterguard-system og ønsker å oppgradere til Waterguard+, er prosessen enkel og smidig. Med den spesialdesignede startpakken kan du enkelt koble din gamle ventil til det nye systemet, se mer informasjon her

Oppgrader i dag og opplev de mange fordelene Waterguard+ og Abra har å tilby for å sikre ditt hjem eller hytte mot vannskader.

Share this post
Arkivert