Waterguard+ - En revolusjon innen vannsikring for norske hjem og hytter

Oppgrader enkelt ditt eksisterende Waterguard-system og få varsling på mobil og integrasjon med Abra for optimal sikkerhet mot vannskader
7. september 2023 av
Waterguard+ - En revolusjon innen vannsikring for norske hjem og hytter
Tobias Johansen

Ledende aktør i over 30 år

Waterguard har vært en ledende aktør i Norge i over 30 år og beskyttet norske hjem og hytter mot vannskader med sin innovative vannstopper-teknologi. Med over 500 000 installerte systemer har Waterguard bevist sin effektivitet og viktige funksjon. Nå tar vi enda et steg videre ved å introdusere Waterguard+ – en revolusjonerende løsning som ikke bare stopper vannet ved lekkasje, men også gir varsling på mobil og integrerer med Abra for en komplett vannsikring av boligen.

Det gode nyheter for de med et eksisterende Waterguard-system er at de enkelt kan oppgradere til Waterguard+ uten behov for å bytte ventil. Det finnes en egen startpakke med overgangskabel fra Linkbox+ til eldre type ventil fra Danfoss, som har vært levert med alle Waterguard-enheter historisk. Dette gjør det enkelt og kostnadseffektivt å dra nytte av de nye og forbedrede funksjonene som Waterguard+ tilbyr sammen med Abra.

Automatisk varsling til din telefon


Ved en vannlekkasje vil Waterguard+ automatisk stoppe vanntilførselen og samtidig sende varsling til brukerens mobiltelefon. Dette gir deg som beboer umiddelbar beskjed og mulighet til å handle raskt for å forhindre større skader på boligen.

For de som har Abra gjennom borettslaget, blir Waterguard+ en enda mer verdifull løsning. Varslene sendes nemlig videre, slik at lekkasjen kan spores opp og andre boenheter sikres. Dette bidrar til å redusere risikoen for omfattende skader og kostnader på tvers av borettslagets bygningsmasse.

Integrasjonen mellom Waterguard+ og Abra gir en sømløs brukeropplevelse og gjør det enkelt for beboerne å ha full kontroll over sin boligs vannsikring. Med Abralife-appen kan du enkelt overvåke og styre Waterguard+ systemet ditt, samt holde deg oppdatert på eventuelle lekkasjer eller andre problemer som måtte oppstå.

Denne helhetlige løsningen gir flere fordeler for både borettslag og individuelle boligeiere. For det første reduserer den risikoen for vannskader og dermed også potensielle reparasjonskostnader. For det andre kan forsikringspremiene reduseres ettersom boligene er bedre sikret mot vannlekkasjer. Dette kan bidra til betydelige økonomiske besparelser på lang sikt.

Økt trygghet og komfort


I tillegg til de økonomiske fordelene, bidrar Waterguard+ og Abra til økt trygghet og komfort for beboerne. Med den umiddelbare varslingen og rask respons ved lekkasje, kan du føle deg trygg på at hjemmet ditt er godt beskyttet mot vannskader – selv når du ikke er til stede.

Waterguard+ er en spennende nyvinning innen vannsikring og representerer et stort skritt fremover for både Waterguard og Abra. Med denne integrerte løsningen blir norske hjem og hytter enda bedre sikret mot vannskader, og beboere kan nyte godt av økt trygghet, komfort og potensielle besparelser.

Det er også viktig å merke seg at Waterguard+ er en miljøvennlig løsning som bidrar til å redusere CO2-avtrykk og avfall generert av vannlekkasjer. Dette er i tråd med både Waterguards og Abras misjon om å skape bærekraftige og energieffektive løsninger for norske boligeiere.

Hvis du har et eksisterende Waterguard-system og ønsker å oppgradere til Waterguard+, er prosessen enkel og smidig. Med den spesialdesignede startpakken kan du enkelt koble din gamle Danfoss-ventil til det nye Waterguard+ systemet, og dermed dra nytte av de forbedrede funksjonene og integrasjonen med Abra.

Oppgrader i dag og opplev de mange fordelene Waterguard+ og Abra har å tilby for å sikre ditt hjem eller hytte mot vannskader. Din trygghet og komfort er vår høyeste prioritet, og vi jobber kontinuerlig for å tilby de beste og mest innovative løsningene for norske boligeiere.

Share this post
Arkivert