Oppgrader til fremtidens lekkasjesikring med Waterguard+ og Abra

15. november 2023 av
Henrikke Utgård Dimmen

Norges ledende lekkasjesikring, Waterguard, revolusjonerer markedet ved å bli en del av Abra. Oppdag hvordan Waterguard+ og Abra samarbeider for å gi deg en kostnadseffektiv, smart og helhetlig infrastrukturløsning for moderne bygg og boliger.

Det er med stor glede vi annonserer lanseringen av Waterguard+, nå integrert med Abra, markedets fremste plattform for bygningsinfrastruktur. Sammen løfter vi standarden for sikker, intelligent og energieffektiv bolig- og byggestyring. Waterguard har lenge vært anerkjent som Norges mest solgte lekkasjesikringssystem, og nå står vi overfor en epokegjørende oppgradering. 

Over 500.000 norske hjem og bygg nyter allerede godt av Waterguards pålitelige beskyttelse. Med Waterguard+, gjør vi disse eksisterende systemene til enda mer fremtidsrettet. 

Hva er nytt med Waterguard+?  

  • Motorisert kuleventil: Setter en ny standard i markedet med avansert ventilkontroll og forutsigende feilvarsling. Uunnværlig for rørleggere som ønsker å tilby det beste til sine kunder. Selvfølgelig SINTEF-godkjent.  
  • Abralife-app: Gir brukerne muligheten til å styre Waterguard+ systemet uansett hvor de er. Varslinger rett til mobilen, mulighet for å sette opp nødkontakter og styring av vanntilførselen med et tastetrykk.  
  • Portal for borettslag: Skreddersydd for styreledere i borettslag og sameier, gir en helhetlig oversikt over lekkasjesikring, smarte røykvarslere og adgangskontroll i alle enheter. 
  • Integrert del av det smarte økosystemet Abra: Dette gir boligeier eller borettslaget store muligheter for energisparing, økt sikkerhet og komfort, ved hjelp av smarte rutiner, maskinlæring og algoritmer i Abra OS.

Smartere og tryggere hverdag 

Abra og Waterguard+ representerer ikke bare en investering i sikkerhet og komfort; de er også økonomisk fordelaktige. Kostnadseffektiviteten strekker seg fra utbygger til sluttkunde, med reduserte installasjonskostnader, forsikringsrabatter, og minskede energiutgifter. Dette gir en klar fordel i markedet og sikrer poeng innen WAT, ENE, og HEA kapitlene for BREEAM-sertifisering. 

For å oppgradere eksisterende Waterguard-system eller for å lære mer om hvordan Waterguard+ og Abra kan transformere din bygning eller bolig, ta kontakt med vårt dedikerte kundesupport-team. Ta det første skrittet mot en smartere, tryggere og mer energieffektiv hverdag, og begynn din reise mot en bærekraftig fremtid.  

For mer informasjon om Waterguard+ og Abra, sjekk ut Abralife hjemmeside.

Share this post
Arkivert