Effektivisering og verdiøkning i leilighetsbygg med Waterguard+ og Abra-plattformen

Effektivt og fremtidsrettet: Smart-klare leiligheter med Abra og Waterguard+ for utbyggere og installatører
7. september 2023 av
Effektivisering og verdiøkning i leilighetsbygg med Waterguard+ og Abra-plattformen
Tobias Johansen

Tilgang til Abra-plattformen

Når utbyggere og VVS/elektro-installatører i leilighetsbygg installerer Waterguard+, den nye Waterguard-løsningen med Linkbox+, får de en integrert smart infrastruktur i leilighetene uten ekstra kostnad. Abra-plattformen gjør det enkelt for installatører å utvide salget i prosjekter og tilby smarte løsninger for rørlegger, ventilasjon og elektro, samtidig som det reduserer kompleksiteten og kostnadene.

Klargjøring for smart teknologi med Waterguard+

Waterguard+ er en vannstopper som sikrer norske hjem mot vannskader. Med over 500.000 installerte enheter i norske boliger og hytter, er den en pålitelig og populær løsning. Ved å integrere Waterguard+ i Abra, får utbyggere og installatører en fremtidsrettet og digital infrastruktur som er klargjort for smart teknologi uten ekstra kostnad. Dette gir utbygger en konkurransefordel og økt verdi i prosjektet.

Skaler prosjekt og tilvalg

Abra-plattformen gir installatører muligheten for oppsalg i tilvalgsprosessen med tredjepartsprodukter. Dette betyr at elektrikere og rørleggere kan øke sin inntekt fra prosjektet ved å tilby smarte løsninger og tilleggsprodukter til kunder. Normal verdikjede gjennom UE opprettholdes, og Fell Tech bistår med oversikt over kompatible systemer, support, brosjyrer og tilvalgsmateriell.

Utførelse som du er kjent med

Waterguard+ bestilles og installeres via rørlegger som i dag. Utbyggere og installatører kan dra nytte av enkel og effektiv installasjon, samt muligheten til å utvide installasjonen mot andre komponenter etter ønske. Vår support er åpen for spørsmål underveis, og vi sikrer at installasjonen blir gjort raskt og problemfritt.

Samarbeid med eksisterende leverandørkjeder

Abra-plattformen støtter en rekke smarte komponenter fra eksisterende leverandørkjeder, noe som gir installatører fleksibilitet og valgfrihet. Dersom ønskelig, kan de også velge smarte komponenter fra Fell Tech. Dette gjør det enkelt for installatører å jobbe med kjente systemer og produkter, samtidig som de kan tilby smarte løsninger til kundene.

Support i alle faser av prosjektet

Fell Techs support team bistår i alle faser av prosjektet. Under prosjektering hjelper vi med dokumentasjon for prosjekterende, og under utførelsen svarer vi på spørsmål og gir veiledning. Etter overlevering overtar support teamet ansvaret for kunden, slik at utbygger og installatør slipper å håndtere ettermarkedet.

Overlevering med support og Abralife portal

Når prosjektet er ferdigstilt, overtar borettslaget Abralife-portalen. Dette gjør det enkelt for beboerne å legge til smarte komponenter i Abralife-appen og holde oversikt over energiforbruket i boligen. Ved å installere Abra og Waterguard+ får beboerne en integrert plattform for smarte løsninger som øker tryggheten, sikkerheten og energieffektiviteten i boligene.

Beboerne får også varslinger om vannlekkasjer eller branner i naboleilighetene via Abralife-appen eller SMS. Dette bidrar til en raskere respons og større trygghet for alle involverte.

For installatører og utbyggere er Abra-plattformen og Waterguard+ en effektiv og kostnadsbesparende løsning for å tilby smarte og fremtidsrettede leilighetsbygg. Kombinasjonen av enkel installasjon, oppsalgsmuligheter og support gjør dette til en attraktiv løsning for alle parter involvert.

Med Waterguard+ og Abra-plattformen får utbyggere og VVS/elektro-installatører i leilighetsbygg en effektiv og fremtidsrettet løsning for å tilby smarte klare leiligheter uten ekstra kostnad. Plattformen gir en rekke fordeler, blant annet oppsalgsmuligheter, enkel installasjon, støtte fra eksisterende leverandørkjeder og support i alle faser av prosjektet. Dette bidrar til økt verdi og konkurransefordel for utbyggere, og et bedre og mer attraktivt bomiljø for beboerne.


Share this post
Arkivert