Lyden av Waterguard+ på radio

5. desember 2023 av
Henrikke Utgård Dimmen

Kanskje du har hørt lyden av Waterguard på radio i det siste? Waterguard har i det siste gjort seg bemerket på P4-kanalene med to fengende radioreklamer som setter fokus på viktigheten av vannsikkerhet i hjem og hytter. 

Forebygg skade på hytta 

I den første reklamen avslører vi svaret på et tidligere stilt spørsmål: Hvilken lyd var dette? Et skrik høres - og en dramatisk fremstilling av Hansen som oppdager at rørene på hytta har sprukket i kulda, noe som har resultert i en massiv vannlekkasje. Tusenvis av liter med vann har allerede forårsaket stor skade, og Hansen tenker tilbake på radioreklamen han hørte for Waterguard+, et system som kunne ha forhindret denne katastrofen. 

Waterguard+ skiller seg ut ved å oppdage lekkasjen og automatisk skru av vannet før rørene sprukket, samtidig som det varsler brukeren via app og SMS. Dette scenarioet er kanskje kjent for mange, og derfor understreker vi viktigheten av å være proaktiv og benytte seg av smarte løsninger for å unngå slike hendelser. 


En smart løsning for fagfolk 

Den andre reklamen retter seg mot dere rørleggere med en egen konkurranse. Kjente du igjen lyden av en motorisert kuleventil? En nøkkelkomponent i Waterguard+ systemet! Dette er et direkte kall til dere rørleggere der ute om å anbefale og installere Waterguard+ for deres kunder, enten det er hjemme eller på hytta. 

Waterguard+ er et essensielt produkt for rørleggere. Det automatiske systemet skrur av vannet ved en lekkasje og sender varsler til brukerens telefon og informerer om lekkasjen har oppstått. Med Waterguard+ installert kan du som rørlegger få en betydelig reduksjon av antall unødvendige utrykninger.  


Waterguard+ og Abra 

Disse kreative og engasjerende radioreklamene fremhever ikke bare behovet for å være forberedt på vannlekkasjer, men også viktigheten av å integrere smart teknologi i hverdagen for økt sikkerhet. Waterguard, revolusjonerer markedet ved å bli en del av Abra. Oppdag hvordan Waterguard+ og Abra samarbeider for å gi deg en kostnadseffektiv, smart og helhetlig infrastrukturløsning for moderne bygg og boliger.  

Les mer om Abra økosystem her.  


Share this post
Arkivert